Обслужване на клиенти

 

Онлайн пазаруване и доставка

Уважаеми клиенти, 

 

В нашия магазин ще откриете много артикули представени по възможно най-добрият начин, с много допълнителни снимки и информация! Ще имате възможността да пазарувате онлайн по изключително лесен и приятен начин. Очаквайте постоянно подобряване на асортимента, както и по-добри цени!

Четири лесни стъпки за онлайн закупуване на артикули:

 1. Изберете желания продукт и натиснете бутон "Добави в количката" под него. Системата ще прибави един брой към сметката Ви и ще отвори нов прозорец с избрания артикул. Повтаряйки тази стъпкиа Вие ще можете да добавяте колкото артикули пожелаете към вашата кошница.

 2. Следващата стъпка е с бутон "Продължете към поръчване". В новия прозорец  трябва да попълните Вашите данни, адрес на доставка и допълнителна информация. Регистрираните потребители ще видят в този прозорец попълнените от тях предварително данни, като ще имате опция да въведете друг адрес за доставка.

3. Избирате начина на доставка - за поръчки над 100лв. доставката е безплатна, за всички останали тя е фиксирана на стойност 6лв. Моделите се заплащат чрез наложен платеж при доставката им в посочения от Вас офис или адрес.

 4. Финална стъпка. Преглеждате вашата поръчка и с натискането на бутон "Поръчай" декларирате, че сте съгласни да закупите съответната стока. Вашата поръчка е изпратена успешно! На посочения от Вас имейл адрес ще получите и копие от направената заявка. Същото се съхранява и в потребителския Ви профил в DiecastFinds.

Очаквайте обаждане от екипа на DiecastFinds за потвърждение на вашата поръчка!

 

Защита и сигурност

DiecastFinds Ви гарантира, че Вашата лична информация, подадена в процеса на покупката ще бъде надеждно защитена. По никакъв повод и под никакъв предлог ние няма да продадем или предоставим Вашата лична информация на трета страна. Ние се задължаваме да използваме тази информация само в процеса на осъществяване и изпълнение на поръчката Ви, както и при нужда от помощ при бъдещи Ваши поръчки. По подразбиране някои оторизирани трети страни, които участват в разплащанията, доставката и други дейности свързани с изпълненията на вашите поръчки имат достъп до части от нашата база данни, които са свързани с изпълнението на техните задължения.

 

Връщане и замяна

Имате право да върнете закупената от Вас стока в 7 дневен срок след получаването й. Фабрични дефекти, независещи от DiecastFinds и/или куриерските служби се считат за неоснователни при искане за замяна и/или възстановяване на суми.

 

Цени и промоции

Всички цени в сайта са в български лева за 1 брой с включен ДДС. Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчка над 100лв. е валидна без значение дали поръчаните модели са промоционални или не.

 


Ако имате въпроси, моля свържете се с нас.


Обща информация

"ДАЙКАСТ ФАЙНДС" ЕООД ("Diecast Finds" Ltd.)
гр. София
Мартин Василев
0899502237