Доставка

 

Уважаеми клиенти, 

В нашия магазин ще откриете много артикули представени по възможно най-добрият начин, с много допълнителни снимки и информация! Ще имате възможността да пазарувате онлайн по изключително лесен и приятен начин. Очаквайте постоянно подобряване на асортимента, както и по-добри цени!

Четири лесни стъпки за онлайн закупуване на артикули:

 1. Изберете желания продукт и натиснете бутон "Добави в количката" под него. Системата ще прибави един брой към сметката Ви и ще отвори нов прозорец с избрания артикул. Повтаряйки тази стъпкиа Вие ще можете да добавяте колкото артикули пожелаете към вашата кошница.

 2. Следващата стъпка е с бутон "Продължете към поръчване". В новия прозорец  трябва да попълните Вашите данни, адрес на доставка и допълнителна информация. Регистрираните потребители ще видят в този прозорец попълнените от тях предварително данни, като ще имате опция да въведете друг адрес за доставка.

3. Избирате начина на доставка - за поръчки над 100лв. доставката е безплатна, за всички останали тя е на стойност около 6лв. в зависимост от куриерската услуга. Моделите се заплащат чрез наложен платеж при доставката им в посочения от Вас офис на Еконт Експрес или авансово по банков път.

 4. Финална стъпка. Преглеждате вашата поръчка и с натискането на бутон "Поръчай" декларирате, че сте съгласни да закупите съответната стока. Вашата поръчка е изпратена успешно! На посочения от Вас имейл адрес ще получите и копие от направената заявка. Същото се съхранява и в потребителския Ви профил в DiecastFinds.

Очаквайте обаждане от екипа на DiecastFinds за потвърждение на вашата поръчка!

 

За повече информация натиснете тук.